KORDA PVA Kontainer System 10l

59.00 s DPH

Kľúčové vlastnosti:
– Chytré modulárne skladovanie pri balení do PVA vreciek
– Dva vnútorné uzavreté minikontajnery s objemom 2 l
– Zásobník na miešanie
– Dva zásobníky na skladovanie koncového náčinia
– Dodáva sa spolu s PVA vreckami
– Injekčná striekačka a lopatka na návnadu sú súčasťou balenia
– Uložené v 10L tmavom vedre kamo

Množstvo

Všetci úspešní rybári, ktorí lovia v taškách PVA, majú svoju taškovú výbavu zorganizovanú a pripravenú na okamžité nasadenie. Ak máte všetko potrebné na jednom mieste, nielenže vám to pomôže loviť efektívnejšie, ale zbavíte sa aj niektorých ťažkostí pri rybolove s PVA vakmi.

Systém Kontainer je dokonalým riešením, ktoré vám pomôže dostať vašu prípravu na lov s vreckami na správnu mieru tým, že všetko, čo budete pravdepodobne potrebovať, uložíte na jedno miesto, v bezpečí pred nepriaznivými vplyvmi počasia a hlavne usporiadané a pripravené na použitie. Už žiadne škriabanie sa po PVA vrecúškach na dne batohu, žiadne prehrabávanie sa v olovkách pri hľadaní 3oz Inline; systém Kontainer uloží vaše pelety, prášky, vrecúška a kúsky do jedného praktického, modulárneho 10l vedra.

Čo je vo vnútri kontajnera?

– Ako už názov napovedá, ide o systém, ktorý obsahuje:
2 x 2L minikontajnery so vzduchotesnými viečkami. Tie sú ideálne na skladovanie práškov, mikropeliet a rozdrveného boilies, v podstate všetkého, čo by ste chceli uchovať čerstvé.

– 1x veľký zásobník, ktorý dokonale zapadá do priestoru vedra. Tento zásobník je ideálny na miešanie zmesi vo vrecku. Je vyrobená z tvrdeného plastu, takže je pevná, odolná a ľahko sa čistí. V tejto vaničke sú úhľadne vsunuté 2 x menšie tvarované plastové vaničky, ktoré sú ideálne na uloženie ihiel, PVA vrecúšok, nožníc, návnadovej nite a PVA pásky, takže ich ľahko nájdete, keď ich budete potrebovať.

– Súčasťou systému je aj značková injekčná striekačka Korda na vstrekovanie tekutín, ako je Goo, do vreciek a zelená lopatka na návnady Korda na ich plnenie. Obe dokonale zapadajú do dodaných zásobníkov.

– Vo vnútri systému Kontainer nájdete 2 x balenie vrecúšok Korda Solidz PVA, 1 x stredné a 1 x malé. To je 45 PVA vrecúšok, aby ste svoj nový a vylepšený „systém vrecúšok“ mohli okamžite uviesť do prevádzky.

– Nakoniec je to všetko uložené vo vedre Korda dark kamo 10 l, a pretože ide o modulárny systém, všetky komponenty sa efektívne a presne zmestia do vedra na jednoduchú prepravu a skladovanie.

Značka

KORDA